KURSOVERSIKT

I forbindelse med Norwegian Open vil det bli arrangert kurs i Kongsvingerhallen torsdag 20. og fredag 21. oktober.

Instruktører : Martina Klimesova og Tereza Kralova.

 

Martina er profesjonell instruktør og konkurrerer med sin mudi Kiki. De har oppnådd veldig sterke resultater med blant annet seier i ag-klassen og andre plass i hopp under EO'11. De deltok også under VM'11 og var raskeste mediumhund, men ett riv gjorde at det ikke ble VM-gull.

Martina har et veldig allsidig og gjennomtenkt handlingssystem. Selv om hun beveger seg mye på banen, bruker hun mye tid til å trene inn hunden og har en rekke verbale kommandoer som støtter systemet. Man kan dermed utnytte systemet uansett hvor mye man beveger seg med hunden. Martina er også veldig flink med motivasjon og selvkontroll for hundene. Hun bruker kun positive metoder og har f. eks jobbet sammen med Susan Garrett i Kanada i fjor. Martina har god erfaring med shaping av feltene. Kiki har både løpende og 2på2av felter med to forskjellige kommandoer.

Film, VM-hopp '11     Film, EO-ag '11    Film, Italia '11    Film, Dog Olympic Games '11

 

 

Tereza er også meget fremgangsrik med sin bc Nice og sterkeste prestasjon var seier i hoppklassen under VM'11. De var også raskest i ag-løpet men fikk et riv.

Film, VM-hopp '11      

Film, VM-ag '11     

Film, Tsjekkisk mesterskap '11 

 

 

Både Martina og Tereza vil delta med egen hund under Norwegian Open.

 

Kurset vil gå på torsdag ettermiddag/kveld og fredag på dagtid. Første gruppe kjører 14-17.45, andre gruppe 18.15-22.00 på torsdag. På fredag er det 08.00-11.45 og 12.15-16.00.

Det er 6 hunder pr gruppe.

 

Dette vil bli en sjelden mulighet for et lærerikt kurs for to av Europas beste handlere. 

 

Kongsvingerhallen har et strålende kunstgress-underlag som er glimrende for agility og sammen med Norwegian Open kan man her få 4 fantastisk agilitydager på Kongsvinger.

 

Dato : 18.-19.oktober

Pris : kr 1.750,-

Arrangør : Jenni Lehtinen

Påmelding, tlf 977 56 055 eller mail

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Våre kurs blir arrangert hjemme på småbruket vårt i Odalen. I sommerhalvåret er vi ute på gressbanen mens vi på vinteren er i hallen som har kunstgress-dekke. Vi arrangerer agilitykurs for alle nivåer med både interne og eksterne instruktører. 

Gps-koordinater  : Bredde: 60° 9' 49" Lengde: 11° 37' 10"  Link til kart.

Overnatting i nærheten :   Sanngrunn Camping         Frognerstrand Camping

 

 

Privat-timer

Vi tilbyr privat-timer etter ønske og behov. For spørsmål/bestilling maliralli@gmail.com